Home

DIONIS INFO VEČE

Upoznajte se sa našim proizvodnim programom i informišite se o našem sistemu poslovanja. Posetite Dionis info veče koje se održava u Vašem gradu.
JUL
04
Felix Travel
Moše Pijade 27
Bor, Srbija
04. jul, 2018 u 19:00h
 
Izmene u START paketu.
  • OTVARANJE KANCELARIJE

Najnovije vesti

Budite u toku. 
vtem news box

Dionis IPG oktobarski seminar 2018. 

Poštovani saradnici,

U subotu 20.10.2018. godine održaće se jednodnevni Dionis IPG seminar u velikoj sali Doma zdravlja u Nišu. Početak seminara je u 14h. Kotizacija za seminar iznosi 500,00 dinara i ulaznice možete preuzeti prilikom ulaska u salu. Grupna kupovina ulaznica donosi vam popust, tačnije za četiri kupljene ulaznice dobijate jednu gratis.

Proizvodi

Informišite se o proizvodima.
vtem news box

Proizvodi 

Proizvodni program je podeljen u pet kolekcija. Proizvodi su prirodni, biorazgradivi i poseduju sertifikat Evropske Unije.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Upoznajte najbolje

 

Ljubiša Đurov
Ljubiša Đurov
IZVRŠNI SMARAGD
 
Ovde ćete upoznati osobe različitih profesija, obrazovanja i nacionalnosti. Zajedničko im je da su shvatili kakvu mogućnost predstavlja partnerstvo sa Dionis-om. Prihvatili su to kao ozbiljan posao i uložili u njega svoj najvredniji kapital - odnose sa ljudima koje su sticali čitavog života.

Ovi ljudi se ne razlikuju od Vas, jedino što su već uradili neke jednostavne korake koje ovaj posao zahteva, a koji očekuju i Vas. Bili su uporni i strpljivi, zato sada iz meseca u mesec ispunjavaju svoje sve veće i lepše životne ciljeve i imaju moć da upravljaju sopstvenim životom.

Više informacija